Palvelut

TOIMEKSIANNOT SUORITETAAN SUORAVIIVAISESTI, MUTTA OIKEUDELLISESTI KESTÄVÄSTI

PALVELUT

Parpola Lakiasiaintoimisto tarjoaa lakipalveluita erityisesti kotimaisen ja kansainvälisen sopimus- ja yhtiöoikeuden osa-alueilta.

Yksityishenkilöiden osalta palveluvalikoimaani kuuluvat edunvalvontavaltuutusten, sopimusten, kauppakirjojen, lahjakirjojen, avioehtosopimusten ja testamenttien laadinnat.

ASIANTUNTIJAJÄSENEKSI HALLITUKSEEN

Lakipalveluiden lisäksi voin osallistua asiakasyritysteni kehittämiseen ja rahoitusratkaisuihin toimimalla jäsenenä yrityksen hallituksessa. Olen tällä hetkellä mm. Helsingin Pörssin päälistalla noteeratun aurinkoenergiayhtiö Valoe Oyj:n ja muotoiluyhtiö Tonfisk Design Oy:n hallituksen jäsen.

TOIMINTATAPA

Käytössänne on osaamiseni ja kokemukseni juridiikan eri osa-alueilta yhdistettynä edulliseen hinnoitteluun ja liiketoimintalähtöiseen toimintatapaan. Lähtökohtani on, että lakimies on vain asiakkaan liiketoiminnan tukifunktio, jonka tulee edesauttaa asiakkaan liiketoimintaratkaisujen toteutumista.

Toimeksiannot suoritetaan mahdollisimman suoraviivaisesti, mutta oikeudellisesti kestävästi. Palvelen teitä kuin yhtiön oma sisäinen juristi, mikä tarkoittaa mm. että yhteydenpito minuun ja toimeksiannosta keskustelu ei aiheuta teille yllättäviä lisäkustannuksia. Maksatte ainoastaan tehdystä työstä.

Palvelen suomen ja englannin kielellä.